PGM Gépjavító Kft.

 

Bemutatkozás

                                                                                                                                                                                                                                                

Szolgáltatások

 

Ajánlatkérés

 

 

Eszközbeszerzés tevékenységi körünk bővítése érdekében

 Eszközbeszerzés tevékenységi körünk bővítése érdekében 

 

Cégünk 2018. évben nyújtotta be a Vidékfejlesztési Program keretén belül az Alsó-Tisza Vidék Fejlesztéséért Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-6-2-17 kódszámú, Alsó-Tisza Vidék Fejlesztéséért Egyesület - Helyi vállalkozók, termelők műszaki-technológiai és infrastrukturális fejlesztéseinek támogatása című felhívásra 1924604071 iratazonosító számú támogatási kérelmét, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, mint támogatásra alkalmasnak minősítette és 6 780 156 Ft támogatásban részesítette. 

A támogatás forrását az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzat biztosítja vissza nem térítendő támogatás formájában. A támogatás intenzitása 60%. 

 

A projekt vállalkozásunk eszközállományának bővítését célozza a Kft. tevékenységi körének bővítése érdekében, ezáltal biztosítható a munkavállalók létszámának fenntartása, a vállalkozás többlábonállása, hosszútávú fenntartása, működtetése. 

 

A projektből az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre: 

• szelepfészekmaró gép
• szelepköszörű gép
• nyomás vizsgáló gép
• alkatrészmosó
• hímzőgép 

 

A fenti eszközbeszerzések a szolgáltatási körünk bővítését eredményezik, ezáltal a meglévő ügyfélkörünk részére eddig nyújtott szolgáltatások száma növekszik, a javítási, karbantartási munkák idő- és költségigénye csökken, összességében a vevői megelégedettség és ügyfélkör növekedése prognosztizálható. Az új tevékenységek a meglévő ügyfélkört tovább bővítik, a megrendelések a meglévő alkalmazotti létszám megtartásának, a vállalkozás stabilitásának és többlábonállának köszönhetően piacérzékenységének csökkentését eredményezik.

 

 

Kapcsolat

Levelezési cím

PGM Gépjavító Kft.

6622. Nagymágocs, Rózsa u. 14.

Telefon: +36-30/363-2171

Telephely

PGM Gépjavító Kft.

6621. Derekegyház, Paptelek tanya 22

Telefon: +36-30/363-2171